2016 op volle toeren

Met een extreem drukke zomer achter ons latende is het nieuwe jaar begonnen zoals het vorige eindigde, veel evenementen.
Januari was de maand van het noorden met de hengstenkeuring van de Zwarte Parels, de Friese Paarden. En tegelijkertijd galopperen honderden paarden en pony’s door de sfeervolle piste van Indoor Drachten. Vier weekenden was het bal in Drachten.

Op het moment dat in Drachten de piste leeg was en alles opgeruimd, werd in de Brabanthallen te ‘s-Hertogenbosch ‘s werelds grootste hengstenkeuring opgebouwd,  KWPN Hengstenkeuring.

Het complete commerciële traject, van reclamebord tot logetafel en van advertentie tot mooie stand komt uit de koker van V2 Facility. Maar ook de kaartverkoop en natuurlijk de facilitaire dienstverlening wordt door ons verzorgd. Kortom, een drukke en gekke maand afgesloten met het feest waar het niet gek genoeg kan zijn: Carnaval.

Door dit feest zo vroeg in het jaar volgen de andere feestdagen ook weer snel. De outdoor evenementen staan alweer voor de deur maar eerst Indoor Brabant.

piste Feest KWPN vrijdag 2016

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.