Deelnemers Helvoirt in overvloed

Steenbergen J-Flame-HELV12L16394Wie op 23 augustus door het dorp van Helvoirt rijdt zal overspoelt worden door paardentrailers en vrachtwagens. Zowel de spring- en dressuurruiters als de eventingwereld heeft zich massaal ingeschreven om deel te nemen aan deze wedstrijd op de terreinen rondom Landgoed Hoendernest. Nog nooit was de animo voor de eventing bij Outdoor zo groot dan dit jaar.

Over de veden en paden waar vorig jaar nog circa 100 deelnemers de cross country onder zeer hete omstandigheden trotseerden, zullen dit jaar ruim 175 combinaties uit 6 verschillende landen galopperen. Waar Outdoor Helvoirt deze grote vraag aan te danken heeft weten ze niet, maar al jaar en dag tracht het evenement haar wedstrijd tot in de perfectie te organiseren voor de deelnemers. Ruimte op het stallencomplex, goede sanitaire voorzieningen, ruime losrijterreinen, een top springpiste, mooie cross country en de nodige voorzieningen voor de verzorging van de paarden en uiteraard Brabantse gezelligheid zijn de belangrijkste ingrediënten voor een goed evenement.

Momenteel wordt hard gewerkt om het programma vlekkeloos te laten verlopen, maar het moge duidelijk zijn dat er volop actie zal zijn bij de komende editie van Outdoor Helvoirt.

Met de Live kür op Muziek door Emmelie Scholtens, de D’n Dries kinderochtend op zaterdag en de Stable Rent Tuigpaarden op zondag vormt Outdoor Helvoirt een waar paarden Walhall

Steenbergen J-Flame-HELV12L16394a.
Outdoor Helvoirt, hét paardensport evenement voor het hele gezin! Iedereen is welkom van 23 tot en met 25 augustus op Landgoed Hoendernest in Helvoirt. Entree is alle dagen gratis.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.