In 2014 wordt het nog mooier !!!

Het jaar 2013 kan dan wel een heerlijke tijd geweest zijn, maar wij kijken vooruit. En 2014 begint, net als afgelopen jaar, weer erg snel en heftig. Naast het Internationaal Concours Noord Nederland in Drachten zal in Leeuwarden naast de jaarlijkse hengstenkeuring KFPS ook een gigantische muziektheatershow worden opgevoerd, Faderpaard. De Jubileumshows van KFPS kenmerken zich door enthousiasme, creativiteit en een sfeer welke nergens voorkomt. In extreem korte tijd zullen tribunes tot boven in het dak van WTC worden gebouwd, worden honderden meters trus gehangen met de mooiste verlichting en special effects en zal bijna 24 uur per dag getraind gaan worden aan de show van Faderpaard. Direct na de evenementen in Friesland keren we weer terug op het thuisfront waar we de voorbereidingen dan voortzetten voor KWPN Hengstenkeuring in Brabanthallen. Naast facilitaire zaken verzorgen wij daar ook de techniek voor standhouders en zal de complete regie van licht- en geluid en beeld worden gerealiseerd door ons. Ook het, op de 1e bezichtiging van KWPN erg populaire, Handelsplein zal door ons weer worden gerealiseerd in de KSS-room.

Er staat dit jaar nog veel meer te gebeuren voor V2 Facility. Zo zijn we betrokken bij de herstart van Concours Hippique Eindhoven tijdens de Hemelvaartsdagen aan de Karpendonkse Plas te Eindhoven, welke op zondag Neerlands enige Internationale Derby zal verrijden. Enkele weken hiervoor zal Brabanthallen echter in het teken staan van Floralien, ‘s werelds grootste sierteelt tentoonstelling. De coördinatie van alle faciliteiten voor dit evenement zal door ons worden verzorgd, zoals het aanvoeren en verwerken van ruim 5000 m3 zand, verlichting en tribunes en tenten.

In en rondom het Ado Den Haag voetbalstadion zal in juni het WK Hockey worden gehouden, waarvoor wij momenteel dagelijks tekeningen maken voor alle faciliteiten, zoals tenten, VIP-accommodaties, speelvelden, tribunes, hekwerken etc. Maar Nederland kent nog een WK waar wij bij betrokken zijn, namelijk het WK Worlds BMX in Ahoy Rotterdam. Rondom Ahoy zullen wij een complete camping inrichten voor deelnemers, publiek en medewerkers. Met ruim 350 campingplaatsen verwachten wij daar meer dan 1500 mensen gedurende een week te herbergen.

Dit is nog maar het begin van vele activiteiten die wij gaan doen in 2014. Tevens is ons streven om u via onze website te blijven informeren over ontwikkelingen in de sportwereld en de betrokkenheid van V2 Facility bij deze projecten.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.