KFPS Hengstenkeuring verbindt zich voor 3 jaar aan V2 Facility

Al meerdere jaren verzorgt Bas Verhoeven de facilitaire dienstverlening voor de KFPS Hengstenkeuring. Afgelopen week is er een contract voor 3 jaar getekend tussen de KFPS en V2 Facility.

Ieder jaar vindt in januari de hengstenkeuring plaats. Dit 3-daags durende evenement staat geheel in het teken van de Friese (dek)hengsten. Voorafgaand aan dit evenement vindt in de herfst/winterperiode de 1e bezichtiging plaats van hengsten die zich willen kwalificeren voor de dekdienst. Tijdens de hengstenkeuring in WTC te Leeuwarden vindt de 2e en 3e bezichtiging plaats en worden een aantal, meestal jonge hengsten, verzocht om het ‘Centraal Onderzoek’ in te gaan. Tijdens de hengstenkeuring presenteren de dekhengsten zich welke in Nederland e.o. staan gestationeerd. Op zaterdag wordt er gestreden om het Algemeen Kampioenschap wat een enorme strijd en emotie teweeg brengt bij zowel de eigenaren als natuurlijk het publiek. Afgewisseld met veel show en informatieve clinics in verschillende talen wordt dit evenement bezocht door Friese paarden liefhebbers van over de hele wereld.

V2 Facility zal zich weer met hart en ziel inzetten bij dit topevenement en is trots op het vertrouwen dat KFPS in V2 Facility heeft.

Voor meer informatie: www.kfps.nl

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.