Libema en V2 Facility vinden zich wederom bij het KWPN.

Al enkele jaren is V2 Facility kind aan huis bij de Brabanthallen in ’s Hertogenbosch voor diverse projecten als Indoor Brabant en afgelopen jaar ook bij ’s werelds grootste bloemen en planten tentoonstelling Floralien. Deze prettige samenwerking heeft er nu ook toe geleid dat V2 Facility een van de mooiste paradepaardjes in de hippische branche mag gaan verzorgen. Waar V2 Facility al de facilitaire diensten en regie verzorgde bij de Finale KWPN Hengstenkeuring zal de komende 3 jaar zij ook partner worden bij het commerciële deel, te weten de verkoop van logetafels, reclameborden en overige uitingen en de invulling van de promenade. Ook de kaartverkoop zal door V2 Facility gecoördineerd gaan worden.

V2 Facility is trots om partner te worden van de grootste hengstenkeuring van de wereld, welke komend jaar gehouden wordt van 4 t/m 7 februari 2015 in Brabanthallen te ’s Hertogenbosch. Huidige relaties van KWPN Hengstenkeuring kunnen spoedig het inschrijfformulier verwachten met de mogelijkheden die de Hengstenkeuring biedt. Uiteraard kunt u ook zelf contact met ons opnemen via 0411 72 44 44 of e-mail KWPN@v2-facility.nl

Wij willen u als relatie zo goed mogelijk van dienst zijn met korte lijntjes en daarom hebben wij ook Edwin van Diessen ingezet voor verkoop van de logetafels (en uiteraard ook de andere mogelijkheden).

Edwin is te bereiken op  KWPNVIP@v2-facility.nl

Graag staan wij voor u klaar en tezamen met u en het KWPN gaan wij werken aan een fantastisch evenement, de KWPN Hengstenkeuring 2015.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Uncategorized. Bookmark de permalink.