Sportzomer voor V2 Facility

De zomer van 2016 gaat voor V2 Facility de boeken in als een groot sportfestijn. De zomer begon voor V2 Facility al op 5 mei. Met een enorm warm weekend, temperaturen tussen de 28 en 30 graden, faciliteerde V2 Facility zowel het vertrouwde paardensport evenement CSI Eindhoven aan de Karpedonkse Plas als de Start van 3 etappes Giro Italia in Gelderland. Door vijftig man personeel en samenwerkingen met verschillende bedrijven hadden zowel het stalen- als het edele ros een succesvol weekend. Hierop volgde het tennistoernooi in Rosmalen, Ricoh open. V2 Facility faciliteerde op verschillende vlakken, van technische tekeningen tot de TV regie.

Paardensport was uiteraard goed vertegenwoordigd in de agenda van V2 Facility. Met verschillende internationale evenementen als CSI Peelbergen, CSI Twente, NK Dressuur, WK Jonge Dressuur Paarden, Eventing Emmeloord, KWPN Paardendagen, Outdoor Helvoirt en Outdoor Brabant was V2 Facility door geheel Nederland aan het werk. Echter is Nederland te klein, met een georganiseerde groepsreis naar een vier sterren Eventing wedstrijd in Engeland, trekt V2 Facility de landgrenzen over.

Nu de zomer bijna ten einde is, blikt V2 Facility vooruit. De voorbereidingen van verschillende evenementen als KFPS Centrale keuring, Dutch Sport Horse Sale, CSI Peelbergen, Jumping Indoor Maastricht zijn in volle gang. Op naar de sportwinter van 2016/2017.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Uncategorized. Bookmark de permalink.