Tennis toernooi Rosmalen wordt Topshelf Open

Het internationale grastennistoernooi dat jaarlijks wordt gespeeld in Rosmalen, heet vanaf nu de Topshelf Open. De nieuwe naam is het resultaat van een driejarige sponsorovereenkomst tussen het tennistoernooi en Topshelf Megastores, één van Europa’s grootste specialisten op het gebied van sports, fashion & outdoor.

De nieuwe samenwerking biedt het toernooi volop kansen om een aantrekkelijk topsportevenement te blijven organiseren. Toernooidirecteur Marcel Hunze: “Wij zijn zeer verheugd met deze nieuwe samenwerking. Topshelf is een enthousiaste partner die veel toegevoegde waarde biedt aan het toernooi en de bezoekers. Met deze driejarige overeenkomst zijn we in staat te blijven investeren in een succesvol toernooi”. Voor Topshelf past het hoofdsponsorschap naadloos in de ambitie om haar positie in Nederland te versterken. Algemeen directeur Topshelf Inge van Kemenade: “Wij zijn ervan overtuigd dat dit mooie evenement onze naamsbekendheid enorm zal versterken bij een breed publiek. De toegankelijkheid, kwaliteit en het sportieve maar sfeervolle karakter van dit toernooi is precies datgene waar Topshelf ook voor staat”.

Door een nieuwe tribune indeling zitten de bezoekers letterlijk vooraan. De plaatsen voor genodigden worden geconcentreerd aan één zijde, waardoor het publiek nog dichterbij het Centre Court de wedstrijden kan volgen. De faciliteiten voor gasten van sponsoren worden vernieuwd en de overlast voor spelers vanuit de Skyboxen wordt verder teruggebracht.

Het spelersveld belooft ook de komende editie weer aantrekkelijk te worden. Het streven is om twee Top 10 spelers vast te leggen, aangevuld met enkele aansprekende namen, internationale talenten en de Nederlandse toppers. Begin april zullen de eerste deelnemers bekend worden gemaakt.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.