Wat een bomvol jaar was 2014 voor ons!

 

2014, alweer het 4e levensjaar van V2 Facility boorde vol nieuwe uitdagingen.

Begonnen we het jaar zoals alle jaren met ICNN Drachten en de KFPS Hengstenkeuring in het WTC te Leeuwarden en hadden we meteen al onze eerst grote uitdaging: FaderPaard. Een verrassende mix van bijzondere acts met Friese paarden, poëzie, muziek en theater, met het gedicht ‘It Faderpaard’ van Tsjêbbe Hettinga als inspiratiebron 2 avonden tijdens de hengstenkeuring.
In februari werd de zwarte parel verruild voor het KWPN paard tijdens de KWPN Hengstenkeuring in ’s-Hertogenbosch met als hoogtepunt het optreden van Charlotte Dujardin en Valegro.
Indoor Brabant vond plaats in maart zonder wereldbeker kwalificatie voor het springen, maar dat maakte de sfeer niet minder! Tijdens Indoor Brabant kwam Sentower Park in Opglabbeek (Belgie) op ons pad waar we vanaf mei elke maand een evenement zijn gaan begeleiden.

Indoor Brabant 2014 © DigiShots

jan KFPS HK bewerktfeb KWPN HK bewerkt

 

 

 

Heel even leek het erop dat april een rustige maand zou worden maar niets was minder waar. Floraliën in de Brabanthallen, ’s werelds grootste bloemen en planten expo, vroeg onze hulp. Ruim 6.500 m3 zwarte grond werd binnen gereden om vervolgens een waar planten-walhalla te creëren. Tezamen met de reis die we organiseerden naar Badminton Horse Trails in Engeland was deze maand weer zo voorbij.
Eind mei kwam het concours CSI Eindhoven aan de Karpendonkse Plas weer terug op de kalender. Wat was het weer gezellig midden in de stad aan het water. Een werkelijk fantastische rentree van CSI Eindhoven.

april FLORALIEN bewerkt

CSI Eindhoven 2014© DigiShots

sep badmin

 

 

Na CSI Eindhoven door naar het sportcomplex van Nederland Papendal voor Outdoor Gelderland. Vervolgens stond Topshelf Open op de agenda, met  Smaakhof waar diverse restaurants bezoekers allerlei lekkers serveerden. Direct daarna naar het Twentse Geesteren voor misschien wel het grootse buitenconcours van Nederland, CSI Twente. Met maar liefst 5 personen zijn we afgereisd naar het Twentseland. Pauze? Nee joh. Nog een keer naar Sentower Park en door naar de WK BMX Camping. Midden in Rotterdam, in Zuiderpark ontpopt zich in 2 dagen een echte camping voor ruim 1500 gasten. Bemand door Frans & Frans was het een gezellige boel.
Nog een weekendje met Rechenstelle op pad voor de uitslagenverwerking tijdens Renswoude Horse Trails en ook juli was al weer voorbij.

juli camping bmx bewerktjuni TOP0797 bewerkt jpgaug helvoirt bewerkt

 

In augustus ons eigen project Outdoor Helvoirt met absurde deelname. Ruim 224 deelnemers uit diverse landen verschenen aan de start. Samen met alle sponsoren, honderden vrijwilligers, duizenden bezoekers en regen, helaas heel veel regen, w as het toch een prachtige editie. Laatste weekend van augustus nog even naar Sentower Park en aan de slag met de Centrale Merriekeuring van het Friespaard. Wat een mooi gezicht die zwarte veulens op die groene weide.
Op naar de volgende veulens bij Veulenveiling Limburg & Dutch Sport Horse Sale te Weert waar opnieuw records werden gebroken.
Outdoor Brabant kwam wat later in het jaar i.v.m. de Wereld Ruiterspelen met alle disciplines van de paardensport.
Oktober werd weer de maand van de KWPN Eventing Sale tijdens Boekelo.
In november nogmaals naar Sentower Park en de 25ste editie van Jumping Indoor Maastricht met nog meer bezoekers en standhouders.
In december trokken we voor een Internationale wedstrijd naar Sentower Park gevolgd door de Sentower Cup.

Een bomvol jaar met veel nieuwe uitdagingen en heel veel plezier! Wat zal 2015 ons brengen?

Wij bedanken iedereen voor het vertrouwen en wensen iedereen fijne kerstdagen en een goed 2015!

Jumping Indoor Maastricht© DigiShots

Dutch Sport Horse Sale 2013© DigiShots decem Sentower bewerkt 3

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.